Poziv za ranu registraciju i prijavu sažetaka

v1

Drage kolegice i kolege, dragi prijatelji,

Radosni smo što možemo potvrditi da će se 3. Internacionalni i interdisciplinarni Kongres dječije i adolescentne psihoterapije “THINK ABOUT YOUth”, održati u Sarajevu, od 03. do 06. oktobra 2024. godine u hotelu Hills.

Tema kongresa je Refleksija komunikacije i odnosa na zdravlje djece, mladih i obitelji: terapijski pristupi

Objavljujemo poziv za ranu registraciju i prijavu sažetka za Kongres “THINK ABOUT YOUth” 2024.

Bez obzira na to da li je vaše izlaganje stručne, iskustvene, teoretske prirode ili predstavlja kombinaciju ovih pristupa, fokusirano na mentalno zdravlje djece, mladih i obitelji, vaš doprinos će značajno ojačati kongres.  Naš cilj je kreirati prostor gdje zajedno možemo unaprijediti prakse, uvodeći promjene koje su usklađene s potrebama djece i mladih, u saradnji s njima.

Ako imate istraživanje, ili ste bili ili ste još uvijek dio zdravstenog, obrazovnog, pravnog, socijalnog, integrativnog tima koji doprinosi pozitivnim promjena u očuvanju mentalnog zdravlja djece, mladih i obitelji, želimo Vas čuti.

Također, ako ste dio kreiranja ili implementacije inovativne strategije ili terapijskih pristupa za mentalno zdravlje djece, mladih i obitelji, razumijevate i odgovarate na njihove potrebe, želimo da dođete i podijelite svoja iskustva na 3. Kongresu “THINK ABOUT YOUth”.

Udruživanjem znanja, vještina i mudrosti iskustva, zajedno sa nekim od najboljih  svjetskih stručnjaka koji će govoriti o inovativnim pristupima, globalnom preventivnom planu, integrativnom tretmanu zdravlja djece, mladih i obitelji, možemo osigurati prostor i doprinijeti razvoju novih strategija i pristupa u očuvanju mentalnog zdravlja i dobrobiti djece i mladih.

Više o registraciji i tipu prijave prezentacije možete pronaći na linku: registracija

Svim učesnicima i predavačima, želimo dobrodošlicu!